top of page

Bergen & Omegn

Etabl. Q3 2022

image500.jpg

Salg av din viktigste investeringskilde har aldri vært enklere og tryggere. Etter to virkedager fra din henvendelse mottar du et bud fra oss. Lanseres innen kort tid - følg med - åpner først for eiendommer med postnummer som begynner på 5xxx.

Vi er i markedet hele tiden og vi opplever stadig økning på personer og familier som ønsker å selge utenom markedet, av ulike årsaker. Diskresjon rundt familiers viktigste investeringskilde er tilfredsstillende!

"Ta bort alt stress ved boligsalget ditt med å selge direkte til Mitt boligsalg og dets nettverk. Ta kontakt, så etter to virkedager mottar du et bud basert på områdets algoritmeutregning og befaring.”

Det er naturligvis uforliktende å henvende seg til oss.

 

Skal du SELGE bolig nå? Det å selge en bolig utenfor markedet betyr ikke å selge til en lavere sum - Nyhetens verdi gjelder også i eiendomsmarkedet. Vi bruker samme systemer som en #eiendomsmegler bruker for å komme frem til eiendomsverdi i tillegg til at vi henter inn data fra en rekke andre systemer som gir oss et godt grunnlag for å gi riktig #verdivurdering

Tretrinns prosess - estimert prisanslag - befaring - kontrakt

 

Sammen med deg/dere finner vi kjøpesum som vi jobber utifra. Vi samler data fra mange kilder som danner et grunnlag før vi kommer og ser på boligen. I samarbeid med dere finner vi en kjøpesum og overtagelsesdato som passer dere Vi er profesjonelle og ser forbi rot og andre ting som ikke passer seg på en visning. Prosessen skal gi dere lavere skuldre så ikke ta hensyn til oss.

Vi hører gjerne fra deg allerede nå, før lansering. Ta kontakt på eirik@kanosa.no og fortell oss litt om boligen din så tar vi kontakt så kjapt som mulig!

 

Skal du KJØPE bolig? Behovene er mange og ønskene er gjerne enda større. Vi kommer i kontakt med mange som spør oss om vi vet om objekter som kan passe deres kriterier.

 

Registrer også dine ønsker hos oss så kanskje vi har en match! Vi tar gjerne imot en mail til eirik@kanosa.no om deres ønsker.

 

Er du interessert i å investere i eiendom? Synes du konseptet høres interessant ut? Følg oss på reisen og bli med som investor i Mitt boligsalg. Enten du har posisjon i et selskap som kan bli majoritetseier eller ønsker å diversifisere dine sparepenger - i selskapet eller i ett enkelt case - vi skreddersyr løsningen sammen med deg.

bottom of page