top of page
Kunst utstilling

Kunsthandel

Velkommen til vår kunstverden.

En verden full av spennende verk, men som skal ha sitt utgangspunkt i god investering. Noen ganger for alles lommebok som ender i signifikant verdiøkning. Som hovedregel; ha lange perspektiver. Ulike perspektiver og prognoser på de ulike sjangre. Forvaltning.

Følg oss, snakk med oss og bli en del av vårt nettverk!

Kunst krysser landegrenser på en helt annen måte enn andre varer, så derfor fortsetter mye av informasjonsflyten til verkene kun på engelsk.

Nettgalleri kommer her

Urban art trade

Vår mest kjærkomne prosjekt. Ikke nødvendigvis fordi vi liker sjangeren og motivene mest, men urbanart har vi kunne følge i vår levealder, helt fra sin spede begynnelse til nå å være det mest aktuelle for majoriteten av oss. Banksy var i Bergen før han ble kjent og D0lk tok over stafettpinnen som videre har gitt den videre til mange aktuelle kunstnere. Whatson bodde også i Bergen i sin begynnelse.

Vi tar urbanart tilbake til Bergen og etablerer et samlingssenter for utstilling av urbanart. Sjangeren har også utfordret og etablert en ny form for salg av sine print i et fantastisk tempo ved lansering. NFT som igjen er det nye vil være gjenstand for å skape verdier for at vi skal etablere senteret.

kanosa kunsthandel

Vår arena for all salg av kunst. Frem til nå i lukket nettverk, men nettbutikk med stort kartotek blir tilgjengelig. Start med å kommuniser med oss så kan vi hjelpe deg på din vei videre.

Forvaltning.

galleri nor

Spisset konsept med white cube 

Hold deg oppdatert

Få vite det siste som skjer i våre kanaler. Nye og kommende verk, nyheter om kunstnere, videreutviklingen av tjenesten og mye mer.

Takk for din påmelding!

Kunst

Fellebetegnelse på menneskeskapte fenomener som blir laget for å dekorere og for å dele en opplevelse, fortelling eller følelse. Ordet kommer fra tysk «kunnen» - å kunne, dyktighet.

bottom of page