top of page
Modern Architecture

Eiendom

Vi brenner for eiendom og har i all vår fartstid vært involvert i bransjen. Vi har kompetanse fra megler og investorperspektivet så vell som systemutvikling og bank.

Vi har vært involvert i alle former for prosesser og arbeider etter våre metoder som er erfaringsutviklet og sikrer alle involverte parter.

Vi besitter et rikt kontaktnettverk, men våre dører er alltid åpen for nye bekjentskaper så klikk gjerne på knappen under og send oss en mail.

Avdelinger

LinkedIn Banner (1128 × 191 px).jpg

Kjøp

Vi kjøper i sentrale deler av landet og ønsker å komme i kontakt med deg som vil selge. De aller fleste transaksjoner på næringseiendom og oppussingsboliger i landet foregår kun mellom to parter så registrer din henvendelse her. Om du er megler som er vandt til å jobbe mot én aktør om gangen hører vi gjerne fra deg!

utleie næring

Verdien på et næringsbygg ligger i leietaker. Vi jobber kontinuerlig med å finne de beste løsninger for leietakere, for oss og våre samarbeidspartnere i eksisterende og nye planlagte bygg.

REGISTRER DEG HER FOR AT VI KAN HJELPE DEG Å FINNE DERES NESTE LOKALE 

samarbeid

Hørt om oss, Epulsen, mittboligsalg, Eiendomslinken eller annet vi er involvert i? Om du har ønsker om å bli en del av det - send oss en mail da!

SALG

Vår portefølje er fulldynamisk og beveger seg til stadig. Registrer gjerne ditt kjøpsønske hos oss!

utleie bolig

Det er enorm turnover på utleieenheter og det er som med alle andre limiterte produkter, det beste går først. Registrer dine ønsker hos oss så kan vi bidra med å finne det du trenger. Våre verdier ligger i flest mulig tilfredse leietakere så registreringen er naturligvis uforpliktende og gratis.

utvikling

Er du ny i bransjen, har en ny tanke i proptech, aktør fra annen del av bransjen, bank eller ser at vi burde snakket sammen? - ikke nøl med å ta kontakt!

Konsulent / forvaltning

Vil du sette bort forvaltning av din eiendom? Ønsker du å utvikle en eiendom du sitter på, men trenger en partner?

Eller har du bygget en formue fra annen bransje og ønsker å plassere midler i eiendom? Vi har god erfaring med å utvikle eiendom sammen med sterke familienavn og kan dokumentere sterke resultater.

Full diskresjon er innarbeidet i vår hverdag!

Send oss gjerne en mail her!

7b6dbd41-45ed-44e0-875a-57141ddd2a81.webp

Sandviksboder 69-72 AS

32 enheter i sjøkanten skal nå bygges

IG kan sendes

Gammel bygning skal rives før sommer

Solid prosjektplan

COO Jan Helge Olsen

Skanska

Nordea

Vi henter 

investorer for 60% av selskapet

Materialisering

Vi er opptatt av fremdrift for å ta vare på alle aktører og sikre verdier. Vi har etter lang fartstid våre helt sikre arbeidsmetoder og moderne tilnærming av forretningsmodeller.

bottom of page